Uutisia alueilta

Lahden kaupunkisukset
Vaikuttavaan viestintään tarvitaan mielikuvitusta, konkretiaa sekä heittäytymistä 20.12.2021
Circwaste-edelläkävijäkunnat Lahti ja Lappeenranta juhlivat kuluvana vuonna 2021 ympäristöpääkaupunki sekä Green Leaf-juhlavuotta. Vuoteen on sisältänyt paljon erilaisia viestinnällisiä tempauksia ja tapahtumia. Myös Circwaste-hankkeessa viestintävuosi 2021 on ollut monipuolinen.
Lue lisää
Essut
Lapset ja nuoret harjoittelevat kiertotaloustekoja riihimäkeläisissä kouluissa 29.11.2021
Kiertotalous on yksi Riihimäen kaupungin kärkihankkeista, ja vuodesta 2019 asti kunnan jokaisella koululla on ollut kiertotalousvastaava. Ala- ja yläkouluille on laadittu myös kiertotalouden opetussuunnitelmat.
Lue lisää
Turku ilmakuva
Turun kiertotalouden tiekartta haastaa tekemään muutosta yhdessä 24.11.2021
Turun kaupunki tavoittelee kestävyyttä kokonaisvaltaisesti – kaupungin tavoitteena on olla resurssiviisas vuonna 2040 ja hiilineutraali jo vuonna 2029. Turun koko aluetta ohjaava kiertotalouden tiekartta on yksi tärkeimmistä työkaluista näiden tavoitteiden saavuttamisessa.
Lue lisää
img
Sairaalahankkeen jätehuoltokonsepti uusiksi yhteistyössä henkilöstön kanssa 16.11.2021
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on ollut mukana Circwaste-hankkeessa ja nyt työn tulokset alkavat näkyä.
Lue lisää
Biojätesäiliö
Salpakierron palvelukokeilu vähensi biojätteen määrää sekajätteen seassa 3.11.2021
Salpakierto Oy huolehtii Lahden seudulla jätelain mukaisista yhdyskuntajätehuollon palveluista, kuten jätteiden vastaanotosta ja käsittelystä. Syksyllä 2020 Lahdessa aloitettiin poikkeusluvalla biojätteen keräykseen liittyvä kokeilu, joka on onnistunut erinomaisesti.
Lue lisää
Tien pohjarakenne
Tuhkarae muuntuu jätteestä maarakentamisen tuotteeksi 1.11.2021
Ecolan Oy:n valmistaman tuhkarakeen teknisiä ominaisuuksia testattiin osana Circwaste-hanketta ja kokeilun jälkeen tuotteen menekki on jatkanut kasvuaan ja hakee parhaillaan Väyläviraston materiaalihyväksyntää.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu