Uutiset

img
Työpaikkoja ja taloudellista hyötyä vähemmillä luonnonvaroilla – kuntien kiertotaloustekojen parhaimmisto selvillä 21.6.2022
”Kuntien parhaat kiertotalousteot” -kilpailun finalistit on julkistettu. Suomen ympäristökeskuksen, Kuntaliiton ja Sitran järjestämän kilpailun finaalivaiheeseen on valittu 20 kuntien toteuttamaa kiertotaloustoimenpidettä, jotka vähentävät luonnonvarojen kulutusta. Finalistien joukosta valitaan kilpailun voittajat Kuntamarkkinoilla 14.9.
Lue lisää
img
Uudella sivustolla seurataan kiertotalouden koulutuksia Suomessa 16.6.2022
Turun ammattikorkeakoulun koordinoimalle ja moderoimalle sivustolle kerätään mahdollisimman laaja katsaus kiertotalouden koulutusmahdollisuuksista. Sivuston avulla seurataan myös kurssitarjonnan kehitystä kansallisesti.
Lue lisää
img
Kiertotalouden osaamisverkostosta Kiertotalous-Suomi 9.6.2022
Kiertotalouden osaamisverkoston perustaminen on yksi kiertotalouden strategisessa ohjelmassa esitetyistä toimenpiteistä. Verkoston rakentaminen alkoi maaliskuussa 2022 ja sen uudeksi nimeksi valittiin Kiertotalous-Suomi.
Lue lisää
img
Vähiin käy ennen kuin loppuu! Circwaste-hankkeessa kootaan tuloksia ja valmistaudutaan viimeiseen vuoteen vaikuttavan viestinnän avulla 9.6.2022
Viestintä ja vaikuttavuus kulkevat käsi kädessä. Vaikuttavaa viestintää pohditaan erityisesti nyt, kun kiertotaloutta ja valtakunnallista jätesuunnitelmaa edistävä Circwaste-hanke on kääntymässä maaliviivalle.
Lue lisää
img
Muovien kiertotaloudesta ja ympäristö- ja terveysvaikutuksista laaja tutkimus 9.6.2022
SYKEn ja THL:n tuoreessa tutkimuksessa tarkasteltiin muovien kestävää kiertotaloutta, muovien ympäristö- ja terveysvaikutuksia sekä erilaisia hallintakeinoja haittojen vähentämiseksi.
Lue lisää
Maarakentaminen
CircBrief: Maarakentamisen kiertotalous säästää arvokkaita luonnonvaroja 3.6.2022
Uusi CircBrief-julkaisu esittelee parhaita käytäntöjä ja esimerkkejä maarakentamisen kiertotalouteen. Julkaisu on tarkoitettu kaikille maarakentamisen ammattilaisille ja maarakennushankkeista vastaaville.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu