Uutiset

PlastLIFE-seminaari
PlastLIFE-seminaari 24.4. 25.3.2024
Webinaarissa käsitellään muovin kestävää kiertotaloutta maatalousmuovien, kierrätyksen ja roskaamisen ehkäisyn näkökulmasta.
Lue lisää
img
Päivittäistavarakaupan jäte sisältää kierrätyskelpoisia materiaaleja ja kierrätyspotentiaalia on merkittävästi 5.2.2024
Yhdyskuntajätteiden syntymääristä ja kierrätyspotentiaalista eri toimialoilla tarvitaan lisää tietoa, jotta jätteiden määrää saadaan vähennettyä ja kierrätystä lisättyä tehokkaasti.
Lue lisää
img
Vastuullisuus pienentää ruokahävikkiä 5.2.2024
Suurin osa ruokahävikistä on turhaa. Sen puolittaminen kuntien ateriapalveluissa on realistinen tavoite, mutta se vaatii useita keinoja.
Lue lisää
img
CircBrief: Kiertotalouden tiekartassa on järkeä 4.1.2024
Tässä CircBriefissä esitellään kunnallisten ja alueellisten tiekarttatekijöiden näkemyksiä kiertotalouden tiekartoista sekä kokemuksia niiden laadinnasta.
Lue lisää
PlastLIFE 27.11.2023 Sari Kauppi
PlastLIFE-hanke esittäytyi muovin kiertotalousseminaarissa 21.12.2023
Enabling the Circular economy of plastics -yhteisseminaari kokosi espoolaisen auditorion täyteen muoviasiantuntijoita 27.11. Tilaisuudessa kuultiin esityksiä muovin tuotesuunnittelusta ja logistiikasta.
Lue lisää
img
Circwaste-hanke loppuu, mutta kiertotaloustyö jatkuu! 20.12.2023
Maailma on muuttunut seitsenvuotisen hankkeen aikana, mutta tarve tiedostavalle ja määrätietoiselle kiertotaloustyölle pysyy – ja työ jatkuu hankkeen synnyttämissä uusissa hankkeissa, verkostoissa ja seuranta-aineistoissa.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu