Uutiset

kiertotalousmittarit
Missä mennään, Suomi? Kiertotalousmittarit suunnannäyttäjinä 15.12.2022 9.11.2022
Tule kuulemaan päivitetyt tiedot kiertotalouden edistymisestä Suomessa! Tilastokeskus, Suomen ympäristökeskus ja Circwaste – Kohti kiertotaloutta -hanke esittelevät uusimpia tuloksiaan kiertotalouden mittareista.
Lue lisää
img
Uudelleenkäytössä piilee valtava potentiaali 2.11.2022
Uudelleenkäyttö on keskeinen osa kiertotaloutta. Kun tuotteet ja tavarat pysyvät käytössä, vähenevät sekä neitseellisten luonnonvarojen tarve että jätemäärät. Lisäksi uudelleenkäyttö luo työpaikkoja ja tukee heikossa asemassa olevia.
Lue lisää
img
Kiertotalous kunnissa -raportti kokoaa yksiin kansiin kuntien keinot kiertotalouden edistämiseksi 25.10.2022
Circwaste-hankkeen kokoamassa Kiertotalous kunnissa -raportissa tunnistettiin merkittävimmät toiminta-alueet, joissa kunnilla on mahdollisuus edistää kiertotaloutta.
Lue lisää
img
Sanoista tekoihin kiertotaloudessa! 25.10.2022
Kiertotaloutta tukevat keinot tunnetaan yhä paremmin. Nyt on kyse siitä, miten tieto saadaan tehokkaasti kaikkien toimijoiden käyttöön.
Lue lisää
Materiaalitori logo
Tervetuloa Sivuvirrat Materiaalitorille -työpajaan 15.11.2022 7.10.2022
Toisen jäte on toisen raaka-aine. Hyödynnetäänkö yrityksessäsi syntyviä sivuvirtoja? Tarvitsetko materiaalia, joka voisi olla ylijäämää joltakin muulta?
Lue lisää
img
CircBrief: Ruokahävikin vähentäminen ravitsemispalveluissa 28.9.2022
Suomessa ravitsemispalveluissa elintarvikejätettä on arvioitu syntyvän vuosittain yhteensä 78 miljoona kiloa, tästä ruokahävikkiä, eli yhä syömäkelpoista ruokaa, on yhteensä 61 miljoonaa kiloa. Tässä esitteessä esittelemme toimintamallin ruokahävikin vähentämiseksi.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu