Ajankohtaista

Uutisia

Turku AMK 285
Turku AMK, Kemin Digipolis Oy ja Pirkanmaan liitto mukaan Circwaste-hankkeen palvelukeskukseen 9.1.2019
Suomen ympäristökeskuksen vetämä kiertotalouden palvelukeskus laajenee, kun Turun ammattikorkeakoulu, Pirkanmaan liitto ja Kemin Digipolis Oy tulevat mukaan palvelukeskuksen toimintaan tukemaan kiertotalouden alueellista ja edelläkävijäkuntien työtä.
Lue lisää
Honkajoki 285
Haastekilpailu yhdistää kiertotalouden asiantuntijat 21.12.2018
Suomen merkittävin elintarviketeollisuuden ja teurastamojen sivu-virtojen hyödyntäjä Honkajoki Oy löysi innovaatiokumppanit kiertotalouden tuotantoprosessinsa tehostamiseen CIRCWASTE Challenge -haastekilpailun kautta.
Lue lisää
Lisää uutisia

Uutisia alueilta

Nuolimerkki 285
Yhdyskuntajätteen kierrätykseen vauhtia Suomessa 23.11.2018
EU on kiristänyt kierrätystavoitteita jäsenmaissa. Yhdyskuntajätteen kierrätysasteen tulisi nousta 55 prosenttiin vuoteen 2025 ja 65 prosenttiin vuoteen 2035 mennessä. Tällä hetkellä Suomessa yhdyskuntajätteestä kierrätetään 42 prosenttia. Yhdyskuntajätteen kierrätystä edistetään useassa Circwaste-osahankkeessa.
Lue lisää
Gutleutmatten 285
Kestävän yhdyskuntarakentamisen oppeja Saksasta 22.11.2018
Lahden kaupunki osallistui Saksassa Local Renewables – Urban transformation to circular economy -kongressiin. Lahden kaupungin edustajat tutustuivat matkalla myös Freiburgin ja Baselin uusiin kestävän kehityksen kaupunkisuunnittelukohteisiin.
Lue lisää
Lisää uutisia alueilta